Moldindconbank și Visa lansează cea mai tare promoție “Realizează-ți visul”! Acum, ai o șansă unică de a câștiga un apartament în Chișinău, dar și multe alte premii utile pentru locuință.

În perioada 18 decembrie 2023 – 18 aprilie 2024, fiecare tranzacție de minim 500 de lei cu un card Visa de la Moldindconbank poate fi norocoasă. Ține ritmul cu noi, plătește cumpărăturile și serviciile cu cardul tău Visa în țară sau străinătate și unul dintre darurile oferite poate fi al tău.

La fiecare două luni, vor fi trase la sorți premiile intermediare: soundbaruri puternice și versatile, aspiratoare și fierbătoare. Totodată, efectuând cumpărături la magazinul Jysk, clienții Moldindconbank pot obține unul dintre cele 300 de premii speciale – vouchere la Jysk, în sumă de 500 lei fiecare. Iar la final de promoție va fi extras premiul mare – un apartament cu o cameră în municipiul Chișinău.

Vestea superbă este că poți câștiga la fiecare etapă a promoției și să intri în tombolă pentru locuința visurilor tale.

Ai făcut o plată cu cardul Visa de cel puțin 500 de lei? Nu te opri aici, pentru că mai multe tranzacții înseamnă mai multe șanse de a deveni proprietarul unuia dintre darurile oferite cu drag de către Moldindconbank și Visa.

Cardul Visa de la Moldindconbank îți lipsește din portofel? Vino la orice sucursală a băncii, deschide unul din paleta propusă: Gold sau Platinum, efectuează plăți cu el și intră în promoție.

Pentru mai multe detalii, accesează Regulamentul campaniei ”Realizează-ți visul cu Visa și Moldindconbank”.

Moldindconbank – mereu alături!