Cariera ta de succes la Moldindconbank

Suntem mereu alături de angajații și clienții noștri!

Funcțiile vacante

DE CE MOLDINDCONBANK?

Moldindconbank este o instituție bancară, cu o istorie de 65 de ani, având o poziție stabilă pe piața bancară, ce oferă gama completă de produse și servicii financiare pentru toate categoriile de clienți.

La Moldindconbank vei avea posibilitatea să lucrezi cot la cot cu adevărați profesioniști, care mențin Moldindconbank ca lider pe piața cardurilor de plată, 38% din cota de piață, deja 5 ani consecutiv. Datorită echipei, am lansat primele servicii inovatoare pe piața Republicii Moldova: serviciile P2P și P2P by phone, serviciile Cash by Code și Cash-In by Code, serviciul „Bancassurance”, primul ATM full contactless și multe altele.

Echipa noastră de profesioniști este cel mai valoros activ cu care ne mândrim, de aceea investim încontinuu în dezvoltarea acesteia, prin:

 

Crearea oportunităților de dezvoltare profesională și dezvoltare în carieră, prin programe de instruire, punând accent pe formări profesionale de calitate și pe un proces transparent de selecție.

Recompense atractive și beneficii financiare extrasalariale, cum ar fi bonusuri pentru rezultate excepționale, bonusuri pentru vânzări, prime colective, prime și cadouri de sărbători, program de referral.

Susținerea angajaților în noile începuturi, oferirea unor condiții avantajoase de creditare pentru procurarea locuințelor sau alte necesități personale, compensarea unor cheltuieli pentru instruiri personale.

Grijă față de sănătatea și starea de bine a angajaților, organizarea workshopurilor de wellbeing, compensarea cheltuielilor pentru servicii de sănătate și sport, susținerea echipei de fotbal și de alergători.

Echipa noastră
Succesul unei organizaţii şi gradul de competitivitate al acesteia sunt reflectate în primul rând de echipă.
Află mai multe arrow-right
Funcții vacante
Suntem mereu alături de angajații și clienții noștri!
Află mai multe arrow-right
Training
La Moldindconbank crești profesional prin programe dedicate începătorilor și profesioniștilor.
Află mai multe arrow-right
Beneficii
Recompensăm angajații pentru rezultatele obținute.
Află mai multe arrow-right
Internship
Moldindconbank este un angajator de top care își asumă acțiuni de responsabilitate socială și contribuie la dezvoltarea comunității.
Află mai multe arrow-right
Tips & Tricks
Aici găsești sugestii despre cum sa-ți creezi un CV atractiv și cum să-ți găsești job-ul potrivit.
Află mai multe arrow-right