Sesizări

Suntem aici pentru a te ajuta!

Stimați clienți și parteneri ai BC „Moldindconbank” S.A.! Acordăm o atenţie deosebită colaborării noastre şi dorim să ne asigurăm, că în calitate de clienți/parteneri ai Băncii, nu sunteţi expuși riscului de fraudă/corupție. Dacă totuşi vă aflaţi într-o astfel de situaţie, dacă identificaţi o tentativă de fraudă/corupție, comunicaţi-ne cât mai curând posibil, utilizând unul dintre următoarele canale de comunicare:

-linia telefonică de încredere – 0 800 11 111;
-accesarea portalului intern Antifraudă;
-mesaj electronic prin intermediul antifrauda@micb.md;
-mesaj pe suport de hârtie, în cutia poștală dedicată din Oficiul central al Băncii (Chișinău, str. Armenească, 38, et. 1).

Sesizări privind cardurile de plată:

-mesaj electronic prin intermediul Client_Service@micb.md

Mulţumim pentru colaborare!
Lasă-ne un mesaj

  Moldindconbank are grijă de protecția datelor cu caracter personal, de aceea te informăm că datele cu caracter personal pe care le-ai furnizat vor fi prelucrate în procesul de analiză a sesizării. Ele vor fi accesibile persoanelor responsabile desemnate din cadrul companiei. Informații complete despre prelucrarea datelor găsești aici.

  Dacă nu dorești ca datele tale să fie prelucrate de către Moldindconbank te rugăm să eviți expedierea formularului.

  Suntem aici pentru a te ajuta!

  Stimate angajat al BC Moldindconbank S.A.! Dacă deții informații referitor la posibile cazuri de fraudă/corupție sau alte situații de încălcare a valorilor, standardelor și principiilor etice ale Băncii, te încurajăm să semnalezi îngrijorările, prin expedierea unui mesaj, accesând https://antifrauda.micb.md/alerta/.

   

  Îngrijorările pot fi raportate anonim (Sesizare anonimă), însă sugerăm să indici unele informații de contact pentru a putea solicita detalii suplimentare în vederea cercetării și soluționării circumstanțelor semnalate.

  Notificările sunt tratate în permanență cu confidențialitate de către destinatari, protejând persoana care a semnalat îngrijorarea, indiferent de tipul sesizării (anonim sau în alt mod).

  Mulţumim pentru colaborare!
  Lasă-ne un mesaj


   Moldindconbank are grijă de protecția datelor cu caracter personal, de aceea te informăm că datele furnizate vor fi prelucrate și accesibile persoanelor responsabile desemnate din cadrul companiei. Informații complete despre prelucrarea datelor găsești aici.

   Dacă nu dorești ca datele tale să fie prelucrate de către Moldindconbank,te rugăm să eviți expedierea mesajului.