Despre Moldindconbank

Suntem mereu alături de angajații și clienții noștri!

Despre Moldindconbank

Timp de peste 65 de ani, Moldindconbank a întruchipat sloganul Mereu alaturi. De-a lungul călătoriei noastre, am depășit provocările și am împuternicit nenumărați clienți să își atingă obiectivele financiare, fie că este vorba de asigurarea primului credit ipotecar, de adoptarea soluțiilor digitale sau de lansarea afacerilor lor.

În prezent, Moldindconbank, fiind printre cele mai mari instituții financiare din Moldova, este unul dintre pilonii sistemului bancar, având o cotă de piață de 20%. Ne mândrim cu rețeaua noastră extinsă de sucursale, cu titlul de lider de piață în emiterea cardurilor de plată și cu soluțiile eficiente de remitere de bani.

Angajamentul nostru față de inovație este evident în urmărirea activă a soluțiilor digitale centrate pe client. De la servicii inovatoare, precum Cash-In și Cash-by-Code la bancomate, la confortul portalului nostru www.transfer.md, P2P prin telefon și tehnologia fără utilizarea fizică a cardului, ne străduim în permanență să răspundem nevoilor în continuă evoluție ale clienţilor noştri.

Sub conducerea Doverie United Holding, Moldindconbank a înregistrat o creștere remarcabilă, atingând etape importante, cum ar fi cea mai mare creștere a portofoliului de credite de consum, portofoliului de credite ipotecare de top și o profitabilitate robustă. Acest succes ne reafirmă poziția de partener financiar de încredere în sectorul bancar din Moldova.

Cultura excelenței

La Moldindconbank recunoaștem că cel mai mare atu al nostru sunt oamenii noștri. Promovăm un loc de muncă divers și incluziv, unde sunt apreciate punctele forte individuale, iar dezvoltarea carierei este prioritară. Prin parteneriatul nostru cu Doverie United Holding, atragem și păstrăm talentele de top, asigurându-ne că echipa noastră rămâne în fruntea inovației și a excelenței serviciilor.

Conducerea noastră

Consiliul şi Comitetul de Conducere al Băncii sunt formate din persoane cu experiență diversă, provenind din șapte țări, ceea ce reflectă angajamentul nostru față de deschidere și încredere. Ghidată de o viziune comună de centrare pe client și excelență operațională, echipa noastră de management conduce Moldindconbank spre o creștere durabilă și impact social.

Viziune, misiune și valori

Din prima zi, Moldindconbank a fost condusă de misiunea de a servi nu doar comunitatea de afaceri, ci fiecare membru al societății. Cu peste 1.600 de angajați dedicați, oferim experiențe bancare personalizate, adaptate la nevoile fiecărui client. Angajamentul nostru de îmbunătățire continuă, susținut de mecanisme solide de guvernanță corporativă, asigură faptul că Moldindconbank rămâne un pilon de încredere și fiabilitate în peisajul financiar din Moldova.

În încheiere

Mereu alături este mai mult decât un slogan – este un angajament pe care îl respectăm în fiecare zi, asigurându-ne că fiecare interacțiune cu Moldindconbank este perfectă, fiabilă și prosperă. Ne exprimăm recunoștința față de clienții, acționarii și părțile interesate pentru sprijinul lor ferm, în timp ce continuăm să mergem împreună în direcţia de dezvoltare.