Stimați Clienți,

Vă informăm că una dintre cele mai grandioase promoții organizate de Moldindconbank: Deschide depozit – Câștigă automobil s-a încheiat cu succes!

Campania s-a desfășurat în perioada 1 august – 20 decembrie 2022, în sucursalele Moldindconbank din toată țara. În cadrul extragerii finale, a fost desemnat câștigătorul premiului mare – automobil Skoda Karoq Active, precum și a premiilor intermediare – 3 aspiratoare robot și 1 Smart TV.

Conform punctului 6.4. al Regulamentului oficial al promoției, publicat pe pagina web al băncii micb.md, tragerea la sorți a fost realizată de către angajații Moldindconbank în prezența notarului, iar rezultatele acesteia au fost introduse în procesul-verbal, semnat de comisia de validare a rezultatelor Promoției.

În conformitate cu p. 6.7. al Regulamentului oficial al promoției toți câștigătorii premiilor intermediare și a premiului mare au fost informați despre câștig, fiind apelați la numărul de telefon mobil, declarat Băncii.

Totodată, din motiv că nu toți câștigătorii au reușit să-și ridice premiile, la moment, numele acestora nu poate fi publicat.

Banca va respecta prevederile Regulamentului și va oferi detalii cu privire la premiile înmânate câștigătorilor prin publicarea acestora pe micb.md.