Promoția ”Cadouri de poveste la deschiderea cardului Mastercard de la Moldindconbank”, organizată în perioada 11 noiembrie – 11 ianuarie, a luat sfârșit, iar mai mulți norocoși s-au ales cu premii bănești, în urma unei tombole organizate în cadrul unui show cu surprize la Shopping MallDova.

Câștigătorul marelui premiu – o excursie în Laponia, a fost ales Andrei Ciuloci, din Chișinău.

Norocosul spune că mereu folosește cardurile atunci când achită – pentru că e comod și igienic, însă, chiar dacă spera să se aleagă cu un premiu, nu credea că va fi anume el cel care va merge în Laponia.  

„Inițial m-am gândit că-i o farsă de-a prietenilor. Doamna care m-a anunțat era destul de serioasă. Zic: „Wow, serios?” Am pierdut darul graiului. Însă, măcar acolo mă voi bucura de zăpadă”, a menționat Andrei Ciuloci.

În cadrul tombolei au fost puse în joc:

  • 10 certificate bănești de 1 000 de lei;
  • 10 certificate bănești de 2 000 de lei;
  • 1 certificat bănesc de 10 000 de lei.

„În cadrul acestei promoții, banca a emis carduri Mastercard absolut gratuit. Au fost organizate mai multe evenimente plăcute clienților, printre care și împachetarea gratuită a cadourilor în perioada sărbătorilor de iarnă. Și un premiu mare – o călătorie cu toată familia în Laponia”, a declarat directorul Sucursalei „Onest”, Anton Ursu.

La tragerea la sorți au participat clienții au făcut, în perioada promoției, cel puțin o tranzacție de 500 de lei cu cardul Mastercard de la Moldindconbank la POS-terminale instalate la comercianți, în mediul on-line din Republica Moldova sau străinătate.

„Noi, cei de la Mastercard, lucrăm zilnic la crearea unei tehnologii noi, care ne face viața ușoară la achitarea cu cardurile. Această promoție ne arată că utilizarea cardurilor vă poate aduce un cadou foarte frumos”, a precizat Natalia Stepanova, reprezentant Mastercard în Moldova.

Moldindconbank este una dintre cele mai mari bănci din Republica Moldova și deține poziția de lider în segmentele credite imobiliare și carduri de plată.