Au plătit cu cardul salarial Mastercard de la Moldindconbank și au câștigat!

Peste 1000 de clienți au fost recompensați de către Moldindconbank, pentru că utilizează cardul salarial Mastercard de fiecare dată când merg la cumpărături, se odihnesc împreună cu familia și prietenii sau fac shopping online.

În cadrul promoției “Achită cu cardul salarial Mastercard și câștigă cu Moldindconbank!”*, au fost acordate mii de premii speciale (umbrele și rucsacuri), precum și premii pentru cei mai activi angajați, deținători ai cardului salarial, care au primit câte un coș cu produse alimentare, în valoare de 1 000 de lei fiecare. Câștigătorii au fost desemnați prin tragere la sorți.

Pentru a participa în promoție, era suficient de efectuat o plată de minim 100 de lei, iar mai multe tranzacții cu cardul salarial Mastercard au sporit șansele de câștig ale clienților noștri.

Cardurile salariale de la Moldindconbank oferă o mulțime de beneficii deținătorilor:
1. servicii gratuite: emiterea cardului, administrarea contului de card, retragerea numerarului la bacomatele şi sucursalele băncii, achitarea mărfurilor şi a serviciilor în orice punct comercial de pe teritoriul Republicii Moldova;
2. posibilitatea de a primi numerarul 24/24, pe teritoriul țării şi în străinătate;
3. acces 24/24 la Serviciul suport clienţi, în cazul pierderii/furtului cardului (fără cheltuieli suplimentare);
4. posibilitatea anexării cardurilor pentru deţinători suplimentari la contul de card;
5. posibilitatea solicitării creditelor de consum, în baza unor condiţii convenabile;
6. reţea vastă de bancomate multifuncționale, disponibile la orice oră, pentru efectuarea operațiunilor bancare.

Cardul salarial Mastercard este un instrument comod și mereu la îndemână pentru plăți în orice colț al lumii. Continuă să achiți la fel de activ cu cardul și fii cu ochii pe site-ul www.micb.md și rețelele noastre de socializare, pentru a afla primul despre noi oferte atractive.

*Promoția s-a desfășurat în perioada 25 octombrie-25 decembrie 2023.

Moldindconbank – mereu alături!