Moldindconbank oferă emoții calde pe timp rece, mai mulți clienți norocoși ai băncii au primit cadouri valoroase!

Pe durata promoției „Moldindconbank și Mastercard îţi achită călătoriile cu taxi-ul un an întreg!”, clienții băncii trebuiau să efectueze minim 5 achitări cu cardul Mastercard de la Moldindconbank, indiferent de sumă, în magazine sau online la comercianții din RM şi/sau străinătate.

Marele premiu – un abonament în valoare de 16 000 lei pentru călătoriile cu iTaxi, a revenit fericitului câștigător Pavel Birca.

Alți 5 norocoși  s-au ales cu câte un laptop Lenovo, potrivit pentru toate nevoile: Vadim Netudihata, Alexandru Slavenschi, Olga Mardari, Olga Mateescu, Cristina Sevciuc.

Încă 250 de câștigători s-au bucurat de certificate în sumă de 400 lei fiecare, care pot fi valorificate în rețeaua de librării “Librarius”.

Clienții norocoși cu mare bucurie și-au împărtășit emoțiile și au asigurat că în continuare vor efectua achitări cu cardul Mastercard de la Moldindconbank.

Reamintim că promoția s-a desfășurat în perioada 25.08.2021-30.09.2021 pe parcursul a 5 etape.

Dorești și tu un cadou de la Moldindconbank? Vino în oficiile băncii și optează pentru un card de plată, iar noi vom continua să te surprindem cu campanii frumoase.