Zeci de cicliști din Republica Moldova, printre care și Vladimir Bidiuc, angajatul Moldindconbank, vor parcurge peste 540 de km în 4 zile spre Vama Veche, România pentru un scop nobil – colectarea de fonduri în vederea susținerii copiilor și adulților din țara noastră ce suferă de cancer și alte maladii incurabile. Hospice Bike Tour a ajuns la a 9-a ediție, fiind organizat în perioada 22-26 iunie de către Hospices of Hope Moldova.

Ghidat de curaj și perseverență, cu suportul echipei Moldindconbank, Vladimir s-a înscris pentru al doilea an consecutiv la cursa caritabilă, acceptând provocarea de a pedala sute de kilometri și de a colecta 500 de euro pentru bolnavii incurabili, suma fiind un simbol al altruismului uman.

Vladimir Bidiuc este un adept al cauzelor sociale, fiind convins că fiecare pas mic poate contribui la realizarea unor lucruri grandioase, cum ar fi sensibilizarea societății cu privire la importanța îngrijirilor paliative.

În fiecare etapă a pregătirilor mele, de la planificarea traseului până la achiziționarea echipamentului, am simțit sprijinul constant al Moldindconbank, care mi-a permis să mă concentrez pe obiectivul principal al proiectului – ajutorarea persoanelor aflate în nevoie. Acest suport, pe care l-am resimțit, mi-a oferit și motivația necesară pentru a duce la bun sfârșit această provocare. Fiecare kilometru parcurs este un testament al generozității și dedicării față de binele comun. Sunt profund recunoscător colegilor de la Moldindconbank pentru tot ceea ce au făcut pentru a transforma această viziune într-o realitate”, a declarat Vladimir.

Prin participarea la astfel de evenimente caritabile, Moldindconbank își reconfirmă angajamentul de a susține proiectele sociale din comunitatea din care face parte. Acest fapt fiind remarcat și de Directorul Hospices of Hope Moldova, doamna Veronica Dragnev-Sacara care a menționat: ”Vreau să mulțumesc Moldindconbank pentru că a decis să se alăture cauzei Hospices of Hope Moldova, vreau să le mulțumesc din numele beneficiarilor – pacienții Hospices of Hope Moldova, impactul acestor campanii fiind unul foarte mare, pentru că noi îl putem cuantifica în numărul de persoane care au nevoie de asistență medicală, socială și psihologică, atunci când se confruntă cu o boală incurabilă. Datorită susținerii Moldindconbank și a tuturor celor care decid să se alăture campaniilor de caritate, echipa noastre poate să-și continue activitatea.”

Fiecare dintre noi poate contribui la realizarea misiunii caritabile promovată de Hospices of Hope prin efectuarea unei donații, indiferent de sumă, pe site-ul hospicesofhope.md

Moldindconbank – mereu alături!