Moldindconbank a semnat un acord de colaborare cu Tekwill în data de 11 ianuarie, care presupune organizarea și desfășurarea Programului Pilot de asistență în recrutare a personalului IT, implementat de Tekwill Academy, în cadrul Centrului Tekwill.

Această colaborare va oferi tinerilor posibilitatea de a realiza stagii de practică în domeniul IT la Moldindconbank, dar și angajarea lor ulterioară în cadrul uneia dintre cele mai mari și de încredere bănci din Republica Moldova.

Acordul de colaborarea a fost semnat de președintele interimar al Moldindconbank, Tzvetanka Kroumova și managerul de proiect Tekwill Academy, Dumitru Vlah.

“Acest parteneriat este foarte important pentru noi, reprezentând o sursă nouă de atragere a specialiștilor IT necesari pentru atingerea obiectivelor băncii în direcția inovației și digitalizării”, a declarat Tzvetanka Kroumova.

La rândul său, reprezentantul Tekwill Academy susține că această colaborare cu Moldindconbank va oferi tinerilor mai multe șanse ca să obțină cunoștințe practice în IT și să-și construiască o carieră de succes.

“Ne bucurăm extrem de mult pentru acest parteneriat și inițiativa echipei Moldindconbank de a contribui la tinerele talente ce își doresc o carieră în IT. Studenții Tekwill Academy cu siguranță vor depune efortul necesar ca CV-urile să iasă în evidență și să obțină o experiență profesională în cadrul Moldindconbank cu ajutorul academiei”, a menționat managerul de proiect Tekwill Academy, Dumitru Vlah.

Moldindconbank – mereu alături!