Dragi clienți,

Suntem încântați să împărtășim cu voi o noutate importantă – Moldindconbank a lansat o transformare majoră a software-ului! Îl numim MICB4YOU pentru că l-am planificat în funcție de așteptările și necesitățile dvs. Această actualizare este concepută pentru a vă îmbunătăți experiența bancară și pentru a aduce o serie de noi opțiuni și îmbunătățiri a serviciilor noastre.

Înțelegem că schimbarea poate fi uneori însoțită de întrebări. Echipa noastră de asistență dedicată este disponibilă pentru a vă ajuta cu orice întrebări pe care le aveți. Nu ezitați să contactați serviciul nostru de asistență pentru clienți la 022 548 940, de asemenea ultimele actualizări pot fi accesate pe pagina noastră web www.micb.md făcând clic pe butonul MICB4YOU și pe pagina noastră oficială de Facebook.

Apreciem loialitatea și încrederea dumneavoastră în Moldindconbank. Această actualizare a software-ului este o reflectare a angajamentului nostru de a vă oferi cea mai bună experiență bancară posibilă. Credem că aceste îmbunătățiri vor face gestionarea finanțelor dvs., mai convenabilă și mai sigură.

Vă mulțumim că ne-ați ales ca partener bancar. Așteptăm cu nerăbdare să vă deservim în continuare și să vă oferim serviciile de înaltă calitate, demne de încrederea dvs.