Cardul Mastercard GO de la Moldindconbank sărbătorește 1 an de la lansare. Destinat copiilor și adolescenților cu vârsta cuprinsă între 7 și 19 ani, cardul a completat paleta de produse bancare la 13 martie 2023, iar primul an s-a adeverit unul de succes.

Peste 15 000 de copii și tineri au primit deja cardul și îl folosesc cu plăcere, resimțind pe deplin toate avantajele acestuia: plăți la orice POS-terminal și online, posibilitatea de a solicita bani de la părinți, oricând au nevoie, de a face economii și a investi în pasiunile sale. În același timp, părinții au mereu acces la istoricul tranzacțiilor celui mic și, în caz de necesitate, îl pot ajuta să gestioneze banii mai eficient.

De la lansare și până în prezent, pentru deținătorii cardurilor Mastercard GO au fost realizate diverse promoții și oferte speciale, iar echipa noastră a vizitat 135 de instituții de învățământ publice și private din toată țara. Adolescenții au fost familiarizați cu tot ceea ce înseamnă educație financiară, bani, economii și le-au fost oferite recomandări practice pentru primii pași spre independență financiară.

Comunitatea Mastercard GO crește continuu și ne motivează să fim mereu la înălțimi, gândind noi beneficii și oferte exclusive, apreciate de cei mai mici și mai riguroși clienți ai noștri.

Pentru a sărbători primul an de la lansare, am pregătit încă o ofertă unică pentru cei care și-ar dori să dețină Mastercard GO – un welcome bonus în valoare de 50 de lei direct în cont la deschiderea cardului și șansa de a câștiga un abonament pentru 3 luni la Vara Vara Aquacity, primul parc acvatic de distracții din țară.

Mii de copii și adolescenți au înțeles deja că Mastercard GO e cel mai cool și comod card bancar. Le mulțumim că sunt alături de noi și avem posibilitatea să creștem împreună!

La mulți ani, Mastercard GO!