Moldindconbank modernizează sucursalele, transformându-le în spații care să corespundă necesităților clienților săi. Recent, într-o locație nouă, mai spațioasă și mai confortabilă și-a redeschis ușile sucursala Telenești, amplasată chiar în centrul orașului, strada Dacia, 3.

Tzvetanka Kroumova, Prim-Vicepreședinta Moldindconbank:

Moldindconbank tinde să asigure un banking simplu și practic, adaptat necesităților specifice ale clienților săi, persoane fizice și juridice. Sucursala modernizată corespunde în totalitate așteptărilor clienților, care vor obține aici produse și servicii complete – de la achitarea unei facturi pentru serviciile comunale și până la contractarea unui împrumut pentru dezvoltarea afacerii. O echipă bine instruită și amabilă este mereu alături și la dispoziția celor care pășesc pragul sucursalei Telenești, oferindu-le o nouă experiență bancară”.

Sucursala modernizată are o suprafață de 183 de metri pătrați și deservește atât persoane fizice, cât și juridice. Cele patru ghișee vor permite clienților să beneficieze rapid de produse și servicii bancare.

Alexandru Scutelnic, Directorul sucursalei Teleneşti:

Orașul Telenești este în continuă dezvoltare și creștere economică. Prin modernizare a trecut și sucursala Moldindconbank, care din 28 aprilie 2023 poate să își bucure clienții cu un nou sediu, chiar în inima orașului. Scopul nostru e să devenim mai aproape de clienți, să-i deservim rapid și profesionist, oferindu-le produse și servicii bancare de care au nevoie”.

Prezentă la evenimentul de deschidere a sucursalei, conducerea raionului Telenești a remarcat relațiile de parteneriat stabile cu Moldindconbank.

Mariana Ombun, Președinta raionului Telenești:

Ne bucurăm că Moldindconbank a deschis o sucursală în centrul orașului Telenești, oferind un plus de comoditate cetățenilor la accesarea serviciilor bancare. Mulțumim Moldindconbank că mereu susține administrația locală și ne ajută la organizarea evenimentelor frumoase pentru localnici.”

Moldindconbank deține cea mai mare rețea de unități bancare din Republica Moldova – 70 de sucursale și 88 de agenții, precum și 262 de ATM-uri.

Moldindconbank – mereu alături!