Pe data de 15.06.2022, la sediul băncii pe adresa: mun. Chişinău, str. Armenească, 38, etajul 3, sala de ședințe nr.1, a avut loc Adunarea generală ordinară anuală a acţionarilor BC „Moldindconbank” S.A., ţinută prin corespondenţă.

La Adunarea generală ordinară anuală a acționarilor BC „Moldindconbank” S.A., au participat acționarii băncii sau reprezentanții acestora care dețin 93,74% din total acțiuni cu drept de vot aflate în circulație.

În urma examinării chestiunilor din ordinea de zi, Adunarea generală ordinară anuală a acționarilor BC „Moldindconbank” S.A.:

1. A luat act de darea de seamă financiară anuală a BC „Moldindconbank” S.A. pentru anul 2021.

2. A aprobat darea de seamă anuală a Consiliului Băncii pentru anul 2021.

3. Ținând cont de recomandarea Băncii Naționale a Moldovei de abținere pe parcursul anului 2022 de la distribuirea de dividende până la atenuarea efectelor negative cauzate de situația curentă, a hotărât că profitul net al BC „Moldindconbank” S.A. pentru anul 2021 în sumă de 716 442 936 lei, se va considera profit nedistribuit până la adoptarea de către Adunarea generală a acţionarilor Băncii a unei alte hotărâri în acest sens.

4. A aprobat Actul adițional cu privire la modificările înscrise în Registrul de stat al persoanelor juridice şi operate în Statutul Băncii Comerciale „Moldindconbank” S.A.

5. A confirmat „Moore Stephens KSC” S.R.L. în calitate de entitate de audit pentru efectuarea auditului obligatoriu ordinar al situațiilor financiare ale BC „Moldindconbank” S.A. în anul 2022 și a unor servicii conexe, și a stabilit cuantumul retribuţiei pentru serviciile acesteia.

Rezultatul votului asupra chestiunilor din ordinea de zi a Adunării generale este disponibil la adresa: https://www.micb.md/informatia-valori-mobiliare-ro/evenimente-activitate-economico-fin-ro/.

Comitetul de conducere al BC „Moldindconbank” S.A.