Activezi în domeniul agricol? Noi știm cât de important este să investești în tehnică, utilaj și echipamente agricole pentru modernizarea și extinderea afacerii tale.

La Moldindconbank obții finanțarea necesară, fie că activezi în calitate de persoană juridică, gospodărie țărănească sau întreprindere individuală. Îți oferim până la 80% din valoarea bunului achiziționat, care poate fi nou, dar și la mâna a doua. Creditul acordat va fi garantat cu utilajul procurat.

Vino la Moldindconbank pentru soluții adaptate pentru fiecare proiect și necesitate în parte. Mai mult, îți acordăm și o perioadă de grație la achitarea creditului și a dobânzii, care poate fi rambursată lunar sau trimestrial.

Contribuie la calitatea afacerii tale agricole cu ajutorul utilajelor și tehnicii de ultimă generație! Partenerul Moldindconbank, compania AgroTrac Prim SRL este furnizor de utilaje agricole şi distribuitor oficial al tractoarelor ARMATRAC în Republica Moldova. Reprezentanții AgroTrac Prim îți pun la dispoziție cele mai performante utilaje și te vor ghida pentru a face alegerea potrivită activității tale. Convinge-te și tu!