Trei deținători ai cardului Mastercard GO vor avea parte de cea mai tare experiență acvatică. Tinerii clienți ai Moldindconbank au câștigat câte un abonament pentru întreg sezon estival la Vara Vara Aquacity, primul parc acvatic de distracții din țară, activ efectuând plăți cu cardul Mastercard GO.

Felicitări câștigătorilor care, la sigur, își vor petrece minunat această vacanță de vară la aquapark, acumulând puternice amintiri alături de familie și prieteni.

Achită și tu cu cardul Mastercard GO oricând și oriunde, simplu și comod. Fii pe fază pe paginile noastre de pe Facebook și Instagram pentru noi promoții cool!

Încă nu ai un Mastercard GO? Cardul este destinat copiilor și adolescenților cu vârsta cuprinsă între 7 și 19 ani și poate fi deschis la orice sucursală Moldindconbank de către unul dintre părinți cu buletinul său de identitate, precum și buletinul sau certificatul de naștere al juniorului.

Cardul Mastercard GO este un instrument de plată prin intermediul căruia cel mic are posibilitatea de a adopta obiceiuri financiare sănătoase și a primi într-un mod simplu și sigur bani de buzunar. Totodată, părinții ghidează cheltuielile copilului săi, îi oferă spațiul necesar pentru a deveni independent și a lua decizii financiare de sine stătător.

Moldindconbank – mereu alături!