Ai nevoie de garanție bancară pentru participarea la licitații sau garantarea obligațiilor contractuale? Acum o poți obține rapid, simplu și fără drumuri la bancă, accesând serviciul e-Garanție de la Moldindconbank.

E-Garanție se oferă 100% online, în baza principiului eco-friendly, iar pentru aceasta nu e necesar să ne transmiți o mulțime de documente – anexezi doar cererea în format electronic. Cerința este doar să ai un cont curent la Moldindconbank și să fii conectat la Sistemul automatizat de deservire la distanță al băncii.

În decurs de 2 ore de la transmiterea cererii, obții e-Garanția digitală, cu aplicarea semnăturii electronice calificată de către persoana împuternicită a băncii și poți nestingherit să-ți continui activitățile de business.

Ai de făcut doar 3 pași pentru a primi e-Garanția:

1. Descarcă cererea – chestionar, completeaz-o și aplică semnătura electronică calificată;

2. Expediază cererea la adresa de email a sucursalei, în care te deservești;

3. Primești e-Garanția la adresa de email, indicată în cerere.

E-Garanția poate fi emisă pentru participare la licitaţia privind procurarea mărfurilor/achiziţia publică a lucrărilor, buna execuţie privind livrarea mărfurilor/efectuarea lucrărilor, restituirea avansului și garantarea neefectuării plăţii.

Cu Moldindconbank, ai la îndemână toate instrumentele financiare pentru a-ți dezvolta afacerea.

Ai nevoie de mai multe detalii? Accesează pagina web a Moldindconbank pentru e-Garanție sau contactează sucursala, în care te deservești.

Moldindconbank – mereu alături!