Dragi clienți, suntem bucuroși să vă informăm despre recentele actualizări efectuate de Visa în ceea ce privește accesul în zonele lounge din aeroporturi, pentru posesorii de Visa PLatinum.

Pentru a vă asigura că vă bucurați în continuare de beneficiile oferite de lounge-urile de lux ale aeroporturilor, a avut loc o schimbare în procesul de accesare a acestor privilegii.

Începând cu 1 octombrie 2024, va trebui să vă înregistrați prin intermediul aplicației Visa Airpot Companion, în parteneriat cu Dragon Pass, pentru a avea acces la beneficiile oferite de cardul Visa Platinum de la Moldindconbank în lounge-urile din aeroport. Este necesar să vă înregistrați cardul înainte de călătorie pentru a vă asigura o experiență fără probleme la aeroport.

Prin intermediul aplicației, puteți descoperi o selecție de lounge-uri din toate destinațiile aeriene din întreaga lume, cu privilegii personalizate legate de cardul dumneavoastră Visa Platinum de la Moldindconbank în plus, puteți accesa instantaneu cele mai recente informații privind accesul la toate lounge-urile din aeroport disponibile.

Urmați acești pași simpli pentru a beneficia de acces la saloanele de așteptare din aeroporturi:

-Descărcați aplicația Visa Airport Companion, disponibilă pentru Android și iOS.

-Înregistrați-vă cardurile Visa Platinum de la Moldindconbank eligibile pentru a avea acces la privilegiile saloanelor din  aeroport.

-Găsiți lounge-ul la care doriți să aveți acces și apăsați butonul „Walk In”.

-Apăsați butonul „Membership Button” pentru a obține acces digital.

De asemenea, puteți accesa ChatBot Visa Concierge prin intermediul mesagerului dvs. preferat.

Dați clic pe butonul „Lounge”, verificați disponibilitatea serviciilor pentru cardurile adăugate și primiți cardul dumneavoastră digital de membru.

Moldindconbank – mereu alături!