500 de tineri sportivi, care se antrenează la Academia de fotbal ”Radu Rebeja”, au primit daruri de Crăciun din partea Moldindconbank. Copiii s-au ales cu huse pentru ghete și dulciuri, în spiritul sărbătorilor magice de iarnă.

Tatiana Marcu, directorul PR al Moldindconbank:

Din numele echipei Moldindconbank vreau să vă felicit cu prilejul frumoaselor sărbători de iarnă. Pentru că sărbătorile de iarnă, în special Crăciunul înseamnă speranță, bucurie, lumină și dăruire, v-am pregătit cadouri speciale, care o să vă ajute să practicați sportul preferat – fotbalul. Suntem convinși că o să vă fie de folos husele dăruite. Vă dorim ca în noul an să înregistrați reușite remarcabile și noi o să avem foarte multe motive să ne mândrim cu performanțele voastre. La mulți ani”.

Acum un an banca a devenit partener al Academiei, asumându-și responsabilitatea de a susține și promova copiii, dornici de a obține performanțe în acest sport.

Radu Rebeja, președintele Academiei de fotbal ”Radu Rebeja”:

Copiii s-au bucurat de daruri, iar pentru aceasta mulțumesc parternerului nostru de încredere, Moldindconbank, care le-a oferit cu multă implicare sufletească. Adevăratul spirit al acestor sărbători înseamnă să prețuiești pacea și bunăvoința, să dăruiești fără a aștepta recunoștința. Suntem cu adevărat recunoscători Moldindconbank pentru ceea ce face, aducând bucurie și fericire în ochii acestor copii talentați”.

Academia de Fotbal ”Radu Rebeja” a fost înființată în 2019, oferind tinerilor fotbaliști șanse egale de a intra în lumea prestigioasă a fotbalului. La Academie se antrenează circa 500 de copii, inclusiv de la liceul-internat cu profil sportiv.

Moldindconbank – mereu alături!