Business Card de la Moldindconbank este un instrument comod și eficient pentru gestionarea cheltuielilor de afaceri. Până la data de 31 decembrie 2024, cardul îți oferă mai multe beneficii la partenerul său ”Vento”, care deține o rețea din 80 de stații PECO, inclusiv 25 sunt amplasate în municipiul Chișinău.

În cadrul promoției ”Angajat fericit – angajator fericit”, organizată împreună cu Mastercard, beneficiezi de 3% reducere la plata cu Business Card în cadrul benzinăriilor ”Vento”. În plus, din februarie primești o cafea gratuită ”to go”, dacă suma tranzacției este de cel puțin 750 de lei. Iar pentru o plată egală sau mai mare de 2 000 de lei, partenerul nostru ”Vento” te servește cu un meniu combo. Regulamentul promoției este disponibil aici.

Business Card are doar avantaje, pe care le poți descoperi și utiliza în folosul afacerii tale:

  • Acces 24/7 la banii din cont – oricând ai nevoie, în țară și în străinătate
  • Emiterea unui număr nelimitat de carduri atașate la un cont pentru administrator și angajații companiei
  • Retragerea cash din cont, la bancomat 24/7 și în sucursale băncii, fără procură și/sau delegații, deținând card pe numele angajatului
  • Control asupra plăților efectuate prin setarea unor limite de cheltuieli per fiecare card separat
  • Alimentarea contului la bancomat, transfer bancar sau în sucursalele băncii la necesitate
  • Achitarea mărfurilor sau serviciilor – poți achita cheltuielile de organizare, aprovizionare, reprezentanță ale companiei, etc.

Încă nu ai un Business Card? Vino acum la Moldindconbank și solicită-l. Emiterea e gratuită. Îl poți deschide în una dintre cele 3 valute disponibile: lei, dolari sau euro.

Moldindconbank – mereu alături!