Începe de pe acum pregătirile pentru vacanța de vară împreună cu Moldindconbank și Mastercard!

Ia-ți acum cardul Mastercard GO, destinat copiilor și adolescenților cu vârsta cuprinsă între 7 și 19 ani, iar noi îți oferim un welcome bonus în valoare de 50 de lei direct în cont. Plătește cu cardul tău și poți câștiga un abonament pentru 3 luni la Vara Vara Aquacity, primul parc acvatic de distracții din țară.

Pentru a intra în cursa pentru unul dintre cele 3 vouchere la Vara Vara Aquacity și a-ți spori șansele la câștig, e necesar să efectuezi cât mai multe achitări cu cardul.

Oferta e valabilă în perioada 15 aprilie – 15 iunie 2024.

Beneficiile cardului Mastercard GO

Să ai cardul Mastercard GO e cool și foarte comod! Peste 15 mii de copii și tineri, care l-au obținut în primul an de la lansare, se bucură deja de multitudinea beneficiilor oferite de acesta.

Pe lângă faptul că este un instrument de plată comod, mereu la îndemână, ai  posibilitatea de a adapta obiceiuri financiare sănătoase și a primi într-un mod simplu și sigur banii de buzunar. Cu Mastercard GO pot fi efectuate plăți online, în magazine, în cafeneaua preferată etc.

Totodată, părinții ghidează cheltuielile, oferind spațiul necesar pentru a deveni independent și a lua decizii financiare de sine stătător.

Cum să obții cardul Mastercard GO

Cardul Mastercard GO se deschide la orice sucursală Moldindconbank de către unul dintre părinți. Pentru aceasta e necesar buletinul său de identitate, precum și buletinul tău sau certificatul de naștere.

Moldindconbank – mereu alături!