Stimați clienți,

Vă îndemnăm să manifestați prudență maximă:

1. La escroci ce Vă apelează (prin telefon, rețele de socializare: Viber, WhatsApp, Telegram etc.) şi se prezintă drept reprezentanții Băncii! Reprezentații Moldindconbank NU apelează pentru a solicita datele confidențiale ale cardului sau parolele de unică folosință primite prin SMS.

2. La escroci ce Vă apelează ca potențial cumpărător al produsului plasat pe 999.md şi sub pretextul efectuării plăților pentru bunul care urmează a fi procurat solicită datele cardului şi alte date sensibile, cum ar fi parola de unică folosință!

Pentru a primi o plata pe card este necesar doar numărul cardului, NU comunicați nimănui alte date sensibile şi parolele de unică folosință recepționate prin SMS.

3. La alte scheme de manipulare de către escroci cu scopul de a obține datele cardului şi parolele de unică folosință şi ulterior furtul mijloacelor financiare din cont.

Moldindconbank întreprinde toate acțiunile necesare pentru asigurarea securității mijloacelor financiare din contul de card, însă fiecare deținător este şi el responsabil de siguranța cardului şi a mijloacelor sale financiare şi NU trebuie să ofere nimănui parolele de unică de folosință, codul PIN, CVV-ul, data expirării cardului sau alte informații confidențiale, sub nici un pretext.

În cazul în care ați sesizat o tranzacție suspectă, care nu a fost efectuată de Dvs. sau ați oferit datele confidențiale ale cardului persoanelor străine, blocați imediat cardul şi accesul la Web / Mobile banking apelând serviciul suport ☎ 022 548 940.