Descoperă o lume în care totul este posibil printr-o atingere!

Deținătorii de carduri Moldindconbank pot utiliza Google Pay™, o modalitate rapidă, ușoară și sigură de a plăti cu orice telefon Android sau dispozitiv compatibil Wear OS.

Acum îți poți lăsa portofelul acasă, dar să ai acces la cardurile Moldindconbank pentru a plăti în magazine, transport public, taxiuri, restaurante și online, oriunde vezi simbolul Google Pay™ sau simbolul contactless.

Descarcă Google Wallet™ pe dispozitivul tău Android din Play Store, adaugă cardurile Moldindconbank și bucură-te de plăți rapide și sigure! Google Wallet™ este un portofel digital și reprezintă un mod sigur de a stoca și a folosi carduri, bilete și multe altele.

Google Wallet™ este sigur și ușor de utilizat. Portofelul tău digital pentru Android oferă acces securizat la cardurile tale, oricând și oriunde. Google Wallet™ păstrează cardurile Moldindconbank în siguranță, cu elemente de siguranță de ultimă generație încorporate chiar în telefonul tău Android. Plățile se fac folosind un număr de card virtual – un token, care este specific dispozitivului și este asociat cu un cod de securitate dinamic care se modifică cu fiecare tranzacție.

Adaugă cardul Moldindconbank în Google Wallet™ și bucură-te de toate beneficiile, reducerile și nivelul înalt de protecție oferite de cardul tău. Deschide aplicația Google Wallet sau o poți descărca de pe Google Play, în partea de jos atinge „Adaugă în portofel +” și urmează instrucțiunile.

Pentru mai multe informații accesează micb.md/google-wallet/