Ai adoptat un stil de viață sănătos și cauți un loc potrivit pentru a face sport sau doar te gândești la o odihnă activă? Cardul tău Mastercard de la Moldindconbank îți îndeplinește dorințele, economisind bani.

Acum, la plata cu cardul Mastercard beneficiezi de o reducere de până la 15% la Chișinău Arena, cel mai mare și atractiv complex sportiv și cultural.

Fie că vrei să înoți, să te relaxezi împreună cu prietenii la piscină, să faci sport sau să-ți încerci puterile într-o partidă de tenis, profită de oferta noastră și utilizează cardul Mastercard pentru a achita fiecare vizită la Chișinău Arena.

Pentru plata cu Mastercard Standard vei primi o reducere de 7%, iar în cazul în care ai un card Premium vei economisi 15% din preț. Reducerea se oferă automat și imediat, în momentul achitării.

Oferta este valabilă până la 31 iulie 2026 doar pentru accesul în centrele Chișinău Arena (Aqua Center, Tennis Court, Fitness & Wellness).

Încă nu ai un card Mastercard? Vino la cea mai apropiată sucursală și obține-l, simplu și rapid. Cardul îți va deschide accesul la o mulțime de promoții marca Moldindconbank și Mastercard.

Moldindconbank – mereu alături!