Moldindconbank este prima bancă din Republica Moldova care a atins cifra remarcabilă de un milion de carduri Mastercard. Pentru această performanță, a fost premiată de către compania internațională Mastercard.

„Datorită încrederii clienților noștri, am reușit astăzi să devenim deținătorii recordului pentru numărul de carduri Mastercard emise în Moldova. Comoditatea, calitatea și accesibilitatea serviciilor și produselor bancare sunt unele dintre prioritățile echipei noastre și reprezintă fundamentul unui parteneriat de durată cu Mastercard. Împreună vom continua să dezvoltăm produse și servicii de calitate, precum și să lansăm promoții de amploare ce vor oferi emoții pozitive clienților care aleg Moldindconbank”, a declarat Alexander Picker, Președintele Comitetului de Conducere Moldindconbank.

Acest rezultat incredibil denotă munca asiduă a echipei băncii pentru a-și consolida poziția de lider pe piața de plăți din Republica Moldova oferind clienților instrumente de plată moderne și convenabile ce promovează cultura de plăți fără numerar.

„Plățile fără numerar au devenit parte integrantă a vieții de zi cu zi, iar pe durata parteneriatului, echipele Mastercard și Moldindconbank au muncit cu dedicație pentru a oferi clienților accesul la produse digitale inovative și servicii financiare comode și sigure. Felicităm Moldindconbank pentru acest success remarcabil, emiterea a un milion de carduri Mastercard și suntem încrezători în potențialul nostru comun de a realiza noi performanțe de excepție împreună”, a declarat Irina Untila, Director Mastercard în Moldova.

De-a lungul anilor, Moldindconbank și Mastercard au lansat zeci de proiecte împreună, care au avut drept scop dezvoltarea pieții de plăți în Moldova. Astfel, Moldindconbank a fost una dintre primele bănci care a implementat pentru clienții săi plățile contactless cu gadget-urile NFC, folosind Google Pay și Apple Pay. Ca rezultat al acestui parteneriat, plățile fără numerar au devenit obișnuință în troleibuzele din Bălți, iar întreprinderile mici și mijlocii au primit mai multe oportunități de dezvoltare datorită produselor noi și avantajelor unice la achitarea cu cardurile business.

Moldindconbank este una dintre cele mai mari bănci din Republica Moldova și ocupă o poziție de lider pe segmentele cardurilor și creditelor imobiliare. Astăzi, portofoliul de carduri de plată emise de bancă depășește 1,3 milioane, ceea ce reprezintă 40% din totalitatea de carduri emise în țară. Moldindconbank are, de asemenea, cea mai mare rețea de filiale bancare din Republica Moldova – 158 de sucursale pe tot teritoriul țării.