Ai un stil de viață activ și preferi să te deplasezi prin Chișinău pe jos sau cu transportul verde? Atunci te invităm să participi în concursul ”Aventura Urbană”, lansat de Primăria Chișinău, în parteneriat cu Moldindconbank.

În perioada 16-22 septembrie, alege să mergi pe jos, cu trotineta sau bicicleta, iar Moldindconbank te răsplătește cu premii pe măsură. Cei care se vor clasa pe prima poziție la fiecare dintre cele trei categorii vor primi câte un card bancar cu 5 000 de lei în cont.

Ce trebuie să faci?

1. Fă cât mai mulți pași, pedalează cât mai mulți kilometri sau folosește trotineta electrică.

2. Înregistrează-ți activitatea cu o aplicație de fitness (Google Fit, Strava, Apple Health, etc.).

3. Trimite capturi de ecran cu activitatea ta zilnică, pentru perioada 16 – 22 septembrie, la adresa de e-mail: emw2024@mill.md. Așteptăm informația pe 22 septembrie, până la ora 20:00.

4. Pentru a fi eligibil, trebuie să realizezi cel puțin 3000 de pași sau 3 km pe zi.

Pe 23 septembrie, va avea loc tragerea la sorți pentru a desemna câștigătorii, folosind platforma random.org.

Înscrie-te la concurs și ai șansa să câștigi premii de valoare de la Moldindconbank, dar și să contribui la un oraș mai verde și mai sustenabil.

Concursul „Aventura Urbană” este organizat în cadrul Săptămânii Europene a Mobilității, având drept scop promovarea unui stil de viață activ și sănătos, reducerea dependenței de mașini și încurajarea utilizării mijloacelor de transport sustenabile.

Măsurile de protecție a mediului și de reducere a amprentei de carbon fac parte din strategia ESG (Environmental, Social and Governance) a Moldindconbank. Sloganul ”E logic să fii ECOlogic” reflectă calea pe care dorim să o urmăm, ne modelează deciziile și acțiunile, precum și proiectele pe care le realizăm, inclusiv în parteneriat.

Moldindconbank – mereu alături!