Abordare individuală în deservire, produse și servicii exclusive, un nivel deosebit de confort. De acum, toate acestea și încă multe alte facilități sunt disponibile în noua zonă dedicată deservicii clienților Premium din sucursala Renaștere, amplasată pe bulevardul Grigore Vieru, 22/1.

Noua zonă Premium de la Moldindconbank este destinată clienților exigenți care prețuiesc confortul, statutul premium, managementul timpului și finanțelor.

”Zonele Premium sunt următorul nivel în banking, care oferă numeroase oportunități și experiențe unice clienților noștri. Aici, le asigurăm o deservire prioritară, o abordare personalizată, produse și servicii exclusiviste. Iar un manager dedicat va oferi rapid soluții pentru orice situație financiară”, a declarat Dmytro Krepak, vicepreședintele Comitetului de Conducere Moldindconbank, la evenimentul de lansare a zonei Premium din sucursala Renaștere.

Statutul de client Premium poate fi obținut simplu prin deschiderea cardului Mastercard World Elite și selectarea unui pachet Premium. Detalii aici: https://micb.md/exclusive/.

Doriți să vă faceți o programare la managerul personal din sucursala Renaștere? Sunați la numărul de telefon +373 79 03 81 03.

Până în prezent, clienții Premium erau deserviți în zonele speciale din sucursalele „Ștefan cel Mare”, „ Zorile” și ”Onest” din Chișinău.

Premium Exclusive de la Moldindconbank – Descoperă eleganța financiară!