Moldindconbank și Mastercard îți oferă posibilitatea de a beneficia de o alternativă verde pentru transportul din Chișinău, la un preț excelent.

Acum, poți scăpa de traficul intens și aglomerația din transportul public, călătorind plăcut cu trotinetele electrice FAST FOX care sunt super silențioase și ai 20% reducere la plata cu orice card Mastercard de la Moldindconbank.

Cum să beneficiezi de reducere:

1. Descarcă aplicația FAST FOX Scooters

2. Înregistrează-te pentru a crea un cont și începe să explorezi harta cu locațiile disponibile ale trotinetelor din tot orașul

3. 20% reducere se oferă automat și imediat în momentul achitării cu un card Mastercard de la Moldindconbank în aplicația FAST FOX Scooters.

Simte libertatea totală cu trotinetele electrice FAST FOX, special concepute pentru închiriere publică și dotate corespunzător pentru a oferi o siguranță maximă. Vei ajunge rapid oriunde ai nevoie, fără a plăti în plus grație ofertei de la Moldindconbank și Mastercard.

Oferta este valabilă până în data de 15 august 2024.

Cardul Mastercard de la Moldindconbank îți oferă un pachet complex de avantaje și diferite promoții avantajoase. Vino la cea mai apropiată sucursală, alege cardul potrivit stilului tău de viață și utilizează-l oricând și oriunde.

Moldindconbank – mereu alături!