Stimate acţionar,

Vă aducem la cunoștință faptul că, în conformitate cu Capitolul VI din Statutul Băncii Comerciale  „Moldindconbank” S.A., în temeiul hotărârii Consiliului Băncii din 28.05.2024, este convocată Adunarea generală ordinară anuală a acționarilor BC „Moldindconbank” S.A., care se va ține la data de 28.06.2024, ora 11:00, la sediul BC „Moldindconbank” S.A. pe adresa: Republica Moldova, mun. Chișinău, str. Armenească, 38. Forma de ținere a Adunării – cu prezența acționarilor.

Ordinea de zi a Adunării generale ordinare anuale a acționarilor Băncii:

1. Cu privire la darea de seamă financiară anuală a Băncii pentru anul 2023.

2. Cu privire la darea de seamă anuală a Consiliului Băncii pentru anul 2023.

3. Cu privire la plata dividendelor pe rezultatele anului 2023.

4. Cu privire la confirmarea entității de audit pentru prestarea serviciilor de audit obligatoriu ordinar și a unor servicii conexe, și stabilirea cuantumului retribuției serviciilor acesteia.

5. Cu privire la aprobarea Regulamentului Consiliului BC „Moldindconbank” S.A. în redacție nouă.

Lista acționarilor care au dreptul să participe la Adunarea generală ordinară anuală a acționarilor BC „Moldindconbank” S.A. este întocmită de către Depozitarul Central Unic al Valorilor Mobiliare conform situației din 31.05.2024, cu modificările operate după data întocmirii listei, dar nu mai târziu decât cu 3 zile până la data desfășurării Adunării.

Acționarii Băncii pot lua cunoștință de materialele cu privire la ordinea de zi a Adunării, începând cu data de 18.06.2024, în zilele de lucru, de la ora 10:00 până la ora 16:00, la Direcția evidența acționarilor şi a persoanelor afiliate, la sediul Băncii pe adresa: Republica Moldova, mun. Chișinău, str. Armenească, 38. . De asemenea, materialele cu privire la ordinea de zi a Adunării, vor fi disponibile acționarilor Băncii prin intermediul Portalului pentru acționarii Băncii, pe pagina web: https://actionari.micb.md, cu respectarea şi în limita prevederilor legislației în vigoare.

Înregistrarea participanților la Adunarea generală ordinară anuală a acționarilor Băncii se va efectua de către Comisia de înregistrare în ziua ținerii Adunării, între orele 10:00 – 10:50.

Pentru participarea la Adunarea generală ordinară anuală a acționarilor BC „Moldindconbank” S.A., acționarii sunt obligați să prezinte Comisiei de înregistrare actul de identitate, iar reprezentanții acționarilor – de asemenea şi actul care confirmă împuternicirile acordate, cum ar fi procura, contractul, sau alt act/document prevăzut de legislație.

Comitetul de conducere al BC „Moldindconbank” S.A.