Comitetul de conducere al BC „Moldindconbank” S.A.

Pe data de 22.02.2024, la sediul băncii pe adresa: mun. Chişinău, str. Armenească, 38,  etajul 3, sala de ședințe nr.1, a avut loc Adunarea generală extraordinară a acţionarilor BC „Moldindconbank” S.A., ţinută prin corespondenţă.

La Adunarea generală extraordinară a acționarilor BC „Moldindconbank” S.A., au participat acționarii băncii sau reprezentanții acestora care dețin 95,19% din total acțiuni cu drept de vot aflate în circulație.

În urma examinării chestiunii din ordinea de zi, Adunarea generală extraordinară a acționarilor BC „Moldindconbank” S.A. a hotărît:

  1. Se aprobă plata dividendelor către acționarii Băncii în sumă de 60,68 lei pentru o acțiune aflată în circulație, în suma totală de 300 041 786,76 lei, din contul profitului net anual pentru anul 2022.
  2. Plata dividendelor conform prezentei hotărâri se va efectua în formă pecuniară persoanelor incluse în Lista acționarilor BC „Moldindconbank” S.A. care au dreptul să primească dividende, întocmită conform situației din 22.02.2024.
  3. Plata dividendelor conform prezentei hotărâri se va efectua în termenul prevăzut de legislație.

Rezultatul votului asupra chestiunilor din ordinea de zi a Adunării generale este disponibil la adresa: https://micb.md/publicarea-informatiei/#2024-7