Moldindconbank și Visa ți-au pregătit o superpromoție – “Cardul social Visa de la Moldindconbank – soluție specială pentru mămici în concediu de maternitate și pensionari ”, valabilă în perioada 1 august – 30 noiembrie 2023.

Fă o plată de minim 200 de lei cu cardul social Visa și poți câștiga:

  • unul dintre cele 4 vouchere, în valoare de 10 000 de lei fiecare, la magazinul de electronice și electrocasnice ULTRA;
  • unul dintre cele 12 vouchere, în sumă de 3 000 de lei fiecare, la furnizorul de servicii de diagnostic de laborator Synevo.

În total, vor fi organizate patru tombole – câte una pe lună. Pentru a fi înscris la tragere la sorți, la sfârșitul fiecărei luni promoționale, e necesar să faci cel puțin o tranzacție. Iar șansele tale de câștig sporesc esențial cu fiecare plată fără numerar. 

În plus, la deschiderea cardului în perioada promoțională, pe care vei primi prestații sociale, ai garantat o geantă comodă pentru cumpărături. Regulamentul promoției e disponibil aici.

Pune-ți cardul social Visa de Moldindconbank la treabă! Vei descoperi că este comod, simplu în utilizare și aducător de premii.

Moldindconbank – mereu alături!