Ai planuri să sporești confortul personal sau al familiei? Îți dorești o vacanță de vis, o mașină sau pur și simplu ai nevoie urgentă de bani? Ca să nu rămâi depășit de situații neprevăzute, Moldindconbank îți vine în ajutor cu un credit pentru nevoi personale foarte avantajos.

Acum ai finanțare rapidă pentru orice necesități, în sumă de la 5 000 de lei și până la 400 000 de lei, pe un termen de până la 60 de luni, fără gaj.

Iar dacă îți faci griji să nu fii copleșit de plăți, să știi că rata pentru creditul de nevoi personale este fixă, de la 11% (DAE 11,58%). Acest lucru înseamnă că din start îți poți planifica bugetul și că nu vei avea costuri suplimentare. Mai ales că pentru acest produs avem zero comision de acordare și administrare.

De exemplu, dacă optezi pentru un credit în sumă de 100 000 de lei, pe un termen de 60 de luni, rata lunară va fi de 2 174,24 de lei, aceeași pe toată durata contractului. Valoarea totală rambursată va constitui 130 454,54 lei. Creditul poate fi utilizat și pentru refinanțarea împrumuturilor existente de la alte instituții financiare.

Produsele de credit de la Moldindconbank sunt o metodă sigură și de încredere pentru a finanța cele mai îndrăznețe planuri și pentru a-ți spori calitatea vieții.

Te așteptăm la orice sucursală a Moldindconbank!

Moldindconbank – mereu alături!