Sucursala Moldindconbank din Hâncești s-a redeschis într-un sediu nou, modernizat

Mai modernă, cu un design relaxant și mai plăcut – astfel arată noua sucursală Moldindconbank din Hâncești, redeschisă în sediu nou. Amplasată pe o suprafață generoasă de 280 de metri pătrați, aceasta a fost gândită să fie primitoare pentru oricine îi pășește pragul.

Alexander Picker, Președintele Moldindconbank:

La deschiderea sucursalei din Hâncești s-a ținut cont de necesitățile și confortul clienților. Totul este gândit pentru ei. Am dorit să le oferim un spațiu prietenos, încurajându-i la un dialog deschis și mai apropiat despre finanțe, planuri de viață sau de business. Suntem convinși că sucursala, amenajată în stil open space și dotată conform standardelor europene, va asigura un nou nivel în banking, iar accesarea produselor și serviciilor bancare va fi mai simplă și mai rapidă”.

Anturajul prietenos, asistența individuală și deservirea impecabilă au fost remarcate de către conducerea raionului Hâncești.

Iurie Levinschi, Președintele raionului Hâncești:

Ne bucură faptul că se investește în modernizare, se aduce un plus de comoditate clienților. Noul spațiu este foarte plăcut și are un design atractiv”.

Alexandru Botnari, primarul orașului Hâncești, a înmânat directorului sucursalei Hâncești și o diplomă pentru colaborarea fructuoasă cu administrația publică locală.

Mihai Tulbu, Directorul sucursalei Hâncești Moldindconbank:

Echipa noastră este oricând pregătită să ofere consiliere clienților, servicii și produse bancare personalizate, precum și să-i ajute în alegerea celor mai potrivite soluții financiare. Extinderea și modernizarea teritorială face parte din politica băncii, fiind și o confirmare în plus a faptului că Moldindconbank este într-adevăr mereu alături de clienții săi”.

Chiar de la intrare, vizitatorii remarcă ”schimbarea la față” a sucursalei și noul model de deservire.

Echipa sucursalei găsește mereu soluții bune pentru orice client”, a menționat primarul comunei Lăpușna, Ion Chiosa, care este client Moldindconbank.

Directorul sucursalei Hâncești este un adevărat lider care a reușit să formeze o echipă de profesioniști. Cu adevărat, aici clientul este în mijlocul atenției”, a spus Alexei Leu, un alt client al băncii.

Dacă nu ai vizitat încă noua sucursală modernizată a Moldindconbank din Hâncești, atunci te invităm la adresa: str. Mihalcea Hâncu, 137.

Moldindconbank deține cea mai mare rețea de unități bancare din Republica Moldova – 70 de sucursale și 88 de agenții, precum și 262 de ATM-uri.

Moldindconbank – mereu alături!