Moldindconbank și Mastercard au desemnat câștigătorii primei extrageri din cadrul promoției ”Câștigă timp și bani cu Direct.transfer de la Moldindconbank și Mastercard”.

Cu 100 de euro fiecare s-au ales 10 clienți, care au primit transferuri din străinătate prin intermediul platformei direct.micb.md, disponibilă și prin aplicația MICB Mobile Banking.

Promoția e activă până în data de 31 decembrie 2024, astfel încât ai timp să participi și tu! Pentru aceasta e necesar să ai un card Mastercard de la Moldindconbank, pe care să primești prin direct.micb.md transferuri din străinătate de minimum 100 de euro și să faci cel puțin o plată de 100 de lei la orice comerciant.

În extragerile lunare pentru premiile bănești intră atât utilizatorii existenți ai platformei, cât și clienții noi. În plus, dacă ești nou-venit pe Direct.transfer obții un welcome bonus plăcut de 50 de lei, o dată cu primul transfer de bani primit de peste hotare.

E comod, rapid și sigur să utilizezi platforma direct.micb.md, iar acum și profitabil! Cu fiecare sumă de bani, primită de la cei dragi, cresc și șansele tale de câștig!

Regulamentul promoției este disponibil aici.

Moldindconbank – mereu alături!