Plăţile fără numerar presupun siguranţă şi comoditate! De aceea, îndemnăm clienţii Moldindconbank să efectueze cât mai des achitări cu cardul bancar – cel mai utilizat instrument de plată în RM. Mai ales că achitând cumpărăturile cu cardul, până pe 31 decembrie 2020, participi automat la “Loteria Fiscală” şi ai şansa să câştigi premii băneşti.

Cum participi?

Achită cu cardul de plată* în sumă mai mare de 30 de lei orice cumpărătură sau serviciu la terminalele POS pe teritoriul RM.

Fondul total de câștiguri pentru desfășurarea loteriei – constituie 1 000 000 lei. Tragerile la sorți vor fi efectuate aleatoriu, în mod automat prin intermediul platformei Random.org.

Câștigătorii vor fi desemnați trimestrial, în fiecare trimestru fiind alocate 175 de premii a câte 1000 lei fiecare.

Astfel, în total, loteria este compusă din 4 etape trimestriale și 2 ediții special: în perioada sărbătorilor de Paști și în perioada sărbătorilor de iarnă (în care vor fi alocate câte 100 de premii în valoare de 1 500 lei pentru fiecare etapă).

Pentru mai multe detalii despre concurs accesează pagina Serviciului Fiscal de Stat sau Regulamnetul privind desfăşurarea concursului “Loteria fiscală”.

*La concurs participă persoanele fizice care au împlinit vârsta de 18 ani.

Împreună susținem plăţile oficiale, împreună mişcăm lucrurile spre bine!