Nu mai retrage bani la bancomat, acum ai un motiv în plus să achiți cumpărăturile cu cardul tău salarial* Mastercard de la Moldindconbank!

Din 24 august până pe 01 noiembrie 2020, orice plată efectuată cu cardul salarial* Mastercard în sumă de minim 100 lei în magazine, online sau prin Web / Mobile Banking, participă automat la  tombola unde poți câștiga unul din cele 550 de premii bănești în valoare de 1 000 lei fiecare.

Extragerea câștigătorilor va avea loc săptămânal pe parcursul a 10 etape, în cadrul cărora se vor acorda câte 55 de premii bănești, care vor fi transferați direct la card.

Şi aceasta nu e tot, primii cei mai activi 50 de clienți, care vor efectua cele mai multe achitări cu cardul pe parcursul desfășurării promoției vor fi premiați cu cadouri personalizate de la Mastercard.

Mai multe achitări – mai multe șanse de câștig!

*Important! La promoție participă doar deținătorii de carduri salariale Mastercard, care:

  • Au primit un transfer de salariu pe card pe parcursul lunilor mai – iulie 2020.
  • NU au efectuat nici o achitare cu cardul salarial în ultimele 6 luni (1 februarie – 31 iulie 2020).
  • NU au efectuat nici o plată prin intermediul canalelor digitale: Web banking/Mobile Banking.

Pentru mai multe detalii accesați Regulamentul oficial al promoției.La promoție NU participă tranzacțiile care au fost efectuate cu carduri salariale în numerar (retragere de numerar, alimentarea prin intermediul ghișeelor Băncii, ATM, etc), transferurile P2P