De astăzi, clienții Moldindconbank, persoane fizice, au la dispoziție noi funcționalități oferite de MIA Plăți Instant – plățile prin cod QR, plățile în bază de link și transferuri Me2Me.

Astfel, având un card la Moldindconbank poți plăti pentru bunuri și servicii doar prin scanarea unui cod QR sau printr-un link de plată, oferit de către comerciant. Tranzacțiile se pot realiza oriunde și oricând, rapid și sigur.

Cum să plătești prin cod QR

Fă cumpărăturile necesare și achită la casa de marcat, prin simpla scanare a codului comerciantului cu telefonul mobil sau direct din aplicația MICB Mobile Banking. Sunt două tipuri de plăți prin codul QR: una cu suma conform bonului, unde trebuie doar confirmată plata, și cealaltă, unde trebuie introdusă suma cumpărăturii. E necesar doar de verificat datele și de confirmat plata.

Cum să plătești în bază de link

Plățile în bază de link pot fi efectuate online, în baza unui link unic furnizat de prestatorul de servicii. Acest link te direcționează către o pagină de plată securizată, unde e necesar să selectezi aplicația MICB Mobile Banking și să confirmi tranzacția. Linkurile de plată vor fi integrate în magazinele online sau trimise direct prin email, mesaje text sau aplicații de mesagerie, simplificând procesul de plată.

Plățile Me2Me

Plățile Me2Me simplifică transferurile de bani efectuate între conturile proprii ale clienților Moldindconbank, deschise la alte bănci. Pentru a face un transfer Me2Me, e necesar să activezi serviciul MIA Plăți Instant în cadrul tuturor aplicațiilor bancare unde deții un card sau un cont. Astfel, în rubrica Me2Me din aplicația MICB Mobile Banking, va putea fi vizualizată lista băncilor la care deții un cont înrolat în MIA.

Cum să activezi MIA în aplicația MICB Mobile Banking:

1. Actualizează aplicația mobilă Moldindconbank din App Store sau Google Play;

2. Accesează în aplicația mobilă rubrica Setări /Plăți /Setări MIA;

3. Selectează contul care dorești să fie înrolat;

4. Activează sistemul de plăți MIA și salvează setările.

Mai multe detalii puteți afla pe pagina MIA Plăți Instant.

Moldindconbank – mereu alături!