Ești o tânără mămică sau vrei să afli mai multe despre creșterea și dezvoltarea sănătoasă a copilului tău? Moldindconbank te invită la seminarul susținut de către renumitul medic pediatru Evghenii Komarovsky, organizat la Chișinău în data de 24 martie 2024.

Un părinte informat înseamnă un copil sănătos! Ghidându-se de acest principiu, precum și pentru a crea noi experiențe valoroase deținătoarelor de carduri sociale Visa, Moldindconbank oferă pentru 30 de mămici șansa de a participa gratuit la seminarul doctorului Komarovsky și a afla din prima sursă sfaturi practice, verificate în timp cu privire la creșterea și îngrijirea corectă a copiilor.

Pentru a intra în tombola pentru cele 30 de bilete Premium, e suficient de efectuat o plată de minim 300 de lei cu cardul social Visa de la Moldindconbank, în perioada 28 februarie – 20 martie. Desigur, un număr mai mare de achitări îți măresc șansele de a câștiga un bilet Premium în primele rânduri la evenimentul anului pentru mămici.

Hai cu noi la seminarul, care va avea loc în data de 24 martie, orele 14:00, la Palatul Republicii! Împreună vom descoperi secretele creșterii armonioase a copiilor alături de unul dintre cei mai apreciați specialiști în domeniu.

Moldindconbankmereu alături!