Ole, ole, ole! Susține împreună cu Moldindconbank echipa națională de fotbal a Moldovei, care este la un pas de a se califica la EURO 2024.

Meciul istoric dintre selecționatele Moldovei și Albaniei va fi jucat la data de 17 noiembrie. Cu această ocazie Moldinconbank și Mastercard au pregătit mai multe surprize pentru cei care vor urmări partida pe stadionul Zimbru din Chișinău.

De cadouri vor beneficia absolut toți spectatorii, de la mic la mare, din tribune și zona VIP. De aici ei vor pleca atât cu emoții frumoase, dar și cu amintiri plăcute pe care le vor păstra în album. Aceasta deoarece Moldindconbank va amenaja pe teritoriul stadionului un stand special, unde fiecare va putea să-și facă poze, inclusiv prin intermediul la Selfie box.

Totodată, va fi tipărită o ediție limitată de cartonașe cu jucătorii naționalei, pe care iubitorii fotbalului le pot obține de la Federația Moldovenească de Fotbal (FMF).

Și asta nu e tot. Dacă visezi să urmărești partida din primele rânduri, însă nu ai reușit să cumperi bilete, Moldindconbank te ajută! Accesează pagina noastră de pe Facebook sau Instagram, participă la concursul anunțat și poți câștiga 2 bilete la meciul multașteptat.

Fiind partenerul de încredere al FMF, Moldindconbank va fi alături de echipa Moldovei! Vino și tu, ca să urmărești cum selecționata noastră va crea istorie.

Hai, Moldova!

Moldindconbank – mereu alături!