De astăzi, sucursala “Negruzzi” îşi reîncepe activitatea într-un sediu nou, amplasat în centrul capitalei pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt 6.

Noua locaţie a sucursalei Moldindconbank, oferă un spaţiu de lucru deschis, modern şi prietenos pentru desfăşurarea optimă a operaţiunilor bancare cu clienţi persoane fizice şi juridice.

Pe parcursul programului de lucru: de luni până vineri, în intervalul orelor 08:30-16:30 cu pauză de masă de la 13:00-14:00, clienţii Moldindconbank vor putea efectua un spectru larg de servicii bancare: primirea creditelor, deschiderea conturilor de depozit, operaţiuni cu carduri de plată, operaţiuni de schimb valutar, transferuri de bani, asigurări, achitarea serviciilor comunale ş.a.

La intrarea în sucursală este disponibil un bancomat multifuncţional de tip Cash-In, care permite 24/24 eliberarea numerarului sau alimentarea cardului în orice valută la alegere (MDL, EUR, USD), efectuarea tranzacţiilor de schimb valutar şi alte operaţiuni.

Echipa profesionistă a sucursalei vă aşteaptă cu drag în noul sediu şi este dispusă să vă ghideze oricând în alegerea celor mai potrivite servicii şi produse bancare.