Savurează iarna în Bukovel și bucură-te de ski și săniuș, cazare privilegiată, meniuri selecte și oferte exclusive la distracții pentru toată familia!

Deținătorii cardului Mastercard World Elite de la Moldindconbank sunt răsfățați cu promoții unice și reduceri generoase la cele mai solicitate servicii din Bukovel:

Odihniți-vă la Atlas Weekend Bar & Après Ski și savurați  meniuri și băuturi cu 10% reducere*, la achitarea cu cardul Mastercard® World Elite.

Mai multe privilegii pentru deținătorii cardului Mastercard® World Elite în Bukovel! Profitați* de acces în lounge-uri speciale.

Călătoriți cu propria mașină în Bukovel și beneficiați de ofertele premium de la Mastercard – parcare specială.

Toată familia la patinoar! Profitați de 10 % reducere la patinoar la achitarea cu cardul premium Mastercard® în Bukovel.

Odihniți-vă cu propria mașină în Bukovel și beneficiați de ofertele premium de la Mastercard – reducere garantată la parcare.

Toată familia la săniuș! Beneficiați de 10 % reducere la traseul de sanie Speed Fun, la achitarea cu cardul premium Mastercard® în Bukovel.

Admirați priveliștea din Bukovel de la înălțime! Posesorii Mastercard World Elite primesc o reducere de 10% pentru biletul la telescaun.

Cuceriți vârfurile munților împreună cu Mastercard! Beneficiați de reducere nelimitată de 15% la permisele de schi în Bukovel la achitarea cu carduri premium Mastercard® pe bukovel.com.

Odihniți-vă în voie cu Mastercard! Fast Line la check-in, check-in devreme sau check-out târziu la achitarea cazării în hotelurile “Bukovel” cu cardul Mastercard World Elite.

Promoția este valabilă în perioada *10.12.2021-31.03.2022; *15.12.2021-20.03.2022 pentru toți deținătorii de carduri premium World Elite Mastercard® emise în Republica Moldova.