Orice perioadă a anului este ideală pentru o vacanță pe litoral. De acest lucru s-a convins Nicolae Pavlov din Chișinău, primul câștigător al promoției organizată de Moldindconbank și Mastercard. Bărbatul se bucură acum de soare pe insula Tenerife, datorită obișnuinței sale de a folosi pentru achitări cardurile Mastercard de la Moldindconbank.

Nicolae lucrează la Aeroportul din capitală și este responsabil de organizarea zborurilor charter. Cu toate acestea, nu are ocazia să zboare prea des, astfel încât călătoria spre Tenerife a devenit și o experiență nouă pentru el.

Moldindconbank și Mastercard i-au asigurat câștigătorului primei etape a promoției zborul și cazarea la un hotel de 5 stele, All-inclusive.

Nicolae a mers în vacanță cu un cumetru de-al său.

”E o campanie excelentă! Nu am crezut inițial, când am fost sunat de la bancă. Prefer să fac toate achitările cu cardul, e comod și sigur. Le recomand tuturor să facă la fel, mai ales că aveți ocazia să câștigați și premii frumoase”, povestește Nicolae.

Promoția ”Bucură-te de soare în Tenerife cu Moldindconbank și Mastercard” include, în total, 3 vacanțe de familie în Tenerife, dar și alte cadouri. Este vorba despre 1200 de certificate în valoare de 500 lei pentru cumpărături în rețeaua de supermarketuri Linella și 600 de certificate în valoare d