Mereu orientată către clienți, Moldindconbank oferă soluții financiare și instrumente adaptate necesităților acestora, asigurându-le o experiență excelentă în banking. Dezvoltarea și menținerea relațiilor de încredere cu oamenii, care îi pășesc pragul, au permis băncii să-și consolideze poziția solidă în toate segmentele din sectorul bancar, potrivit datelor din primul semestru 2024.

Pas cu pas, continuăm să eficientizăm modelul de business, dezvoltând noi oferte atractive, investind în oameni și în tehnologie. Moldindconbank este un pilon de suținere pentru sute de mii de clienți și le suntem recunoscători pentru loialitatea și încrederea acordată, reflectate în rezultatele noastre financiare. Suntem motivați să inovăm în continuare, să oferim produse și servicii pe măsura așteptărilor clienților și să le facem ziua mai ușoară, iar bankingul – mai simplu”, a declarat Alexander Picker, președintele Comitetului de Conducere al Moldindconbank.

Moldindconbank a reușit să obțină o performanță financiară solidă, în primele șase luni ale anului curent, cu un profit net de 407 milioane de lei și un capital de 5,3 miliarde de lei.

Cu peste 1,3 milioane de carduri emise în portofoliu, Moldindconbank este lider în segmentul de carduri cu o pondere de 40,1% din piață și o cotă de 38,1%, după volumul operațiunilor fără numerar pe teritoriul Republicii Moldova. Totodată, banca este prima alegere pentru mii de oameni, care au decis să-și procure o locuință, fiind acordate credite imobiliare în valoare de 4,7 miliarde de lei, în perioada menționată.

Moldindconbank rămâne un partener de încredere și pentru cei care vor să efectueze un transfer de bani, cota de piață ajungând la 33,8%, potrivit situației din 30 iunie 2024.

În primele șase luni ale anului curent, banca și-a consolidat poziția pe mai multe segmente: active (20,9%), credite (22,6%) și depozite (22%).

Moldindconbank este o bancă sistemică, care deservește peste 1 milion de clienți. Banca oferă o gamă completă de servicii financiare tuturor categoriilor de clienţi: persoane fizice, persoane juridice şi instituții financiare, având cea mai mare rețea de reprezentanțe bancare din Republica Moldova (71 sucursale și 63 de agenții).

Moldindconbank – mereu alături!