Moldindconbank, investitorul majoritar al căruia este compania bulgară DOVERIE-INVEST EAD, continuă extinderea celei mai mari rețele de subdiviziuni bancare din Republica Moldova prin inaugurarea unei agenții în orașul Tvardița, raionul Taraclia.

De acum, clienții locali pot beneficia de toată gama de operațiuni financiare și au la dispoziție consultanța oferită de specialiștii băncii, fără necesitatea deplasării într-un alt oraș.

Agenția Moldindconbank în Tvardița, o localitate populată de etnici bulgari, a fost deschisă în prezența Ambasadorului Extraordinar și Plenipotențiar al Bulgariei în Republica Moldova, Maya Dobreva, precum și al autorităților publice locale și clienților.

Tzvetanka Kroumova, Prim-Vicepreşedintele Comitetului de conducere Moldindconbank:

Inaugurarea agenției Tvardița reprezintă încă un pas important în ceea ce privește conceptul de transformare și modernizare a băncii, care este mereu alături de clienți și orientată spre necesitățile financiare ale acestora. Deschiderea unei agenții în această localitate nu e întâmplătoare, fiind atât un proiect de business, cât și unul social, în contextul în care investițiile companiei Doverie Invest EAD sunt cele mai mari investiții bulgare în Republica Moldova, iar Tvardița este un oraș, populat preponderent de etnici bulgari.”.

Maya Dobreva, Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Bulgariei în Republica Moldova:

Este foarte important să avem în Tvardița o filială a băncii, care a demonstrat că are succes pe piața locală. Când ai o filială aici, nu e necesar să mergi în alte orașe pentru a beneficia de servicii bancare. Este o investiție majoră și sper ca aceasta să reprezinte începutul dezvoltării orașului”.

În cadrul agenției vor fi deserviți atât persoanele fizice, cât și cele juridice.

Radu Habașescu, Director Regional Sud, Moldindconbank:

Mereu ne străduim să oferim clienților noștri cele mai simple și digitale soluții financiare, rapid și eficient, iar agenția Tvardița nu este o excepție. Această subdiviziune este unica entitate bancară care prestează servicii bancare aici, pe loc: achitarea fără numerar, servicii digitale la bancomat, deschiderea depozitelor, acordarea creditelor etc. Totodată, colegii din Agenție vor deservi și agenții economici”.

Agenția este amplasată pe strada Frunze, 1.

Odată cu inaugurarea agenției Tvardița numărul de subdiviziuni ale Moldindconbank ajunge la 134, aceasta fiind cea mai mare rețea de reprezentanțe bancare din Republica Moldova (71 sucursale și 63 de agenții).