Ești pasionat de muzică de calitate? Moldindconbank și Mastercard îți oferă posibilitatea de a savura muzică bună și vinuri de înaltă calitate la noua ediție a Festivalului International de Muzică Clasică VinOpera.

Te așteaptă un program de trei zile cu participarea artiștilor din țară și străinătate, iar biletele pot fi procurate cu o reducere de 5% cu orice card Mastercard de la Moldindconbank. Pentru a beneficia de ofertă e necesar să-ți cumperi biletele online pe iTicket, accesând linkul: https://iticket.md/event/vinopera. Suma reducerii va fi transferată pe cardul tău după finalizarea procesului de achitare. 

Totodată, în ziua evenimentului, te poți delecta la Opera Bufet cu bucate și vinuri selecte cu 10% reducere la plata cu cardul Mastercard de la Moldindconbank. Aceeași reducere se aplică și pentru cumpărături la Wine Shop.

În acest an, Festivalul VinOpera este organizat pe 6, 14 și 15 septembrie la Castelul Mimi Wine Resort, fiind un eveniment unic în Republica Moldova, inclus în TOP 5 evenimente enogastronomice din lume.

La concertul de Gală vor participa peste 100 de artişti instrumentişti ai Teatrului Naţional de Operă şi Balet „Maria Bieşu” care vor acompania soliştii de operă, laureaţi ai concursurilor internaţionale: Alin Stoica de la Opera Română din Bucureşti; Andrei Jilihovschi, baritonul moldovean care a fost solist al Teatrului Bolshoi din Moscova; David Banos, renumit tenor spaniol; Mariana Bulicanu, moldoveanca solistă a Operei Române din Craiova şi Elena Moşuc, câştigătoarea prestigiosului concurs “Oscar della Lirica”.

Adună-ți prietenii și vino să savurezi din note clasice la VinOpera, alături de Moldindconbank și Mastercard. Te așteptăm cu drag!

Moldindconbank – mereu alături!