Cei mai buni karateka din Moldova vor concura la Cupa Europei printre copii, juniori și veterani (Karate Kyokushin European Cup).

Participarea lor la campionat este posibilă inclusiv datorită suportului oferit de Moldindconbank.

Evenimentul va avea loc în perioada 5-6 noiembrie, în orașul polonez Myslenice. Republica Moldova va fi reprezentată la competiție de o delegație din 21 de tineri sportivi și antrenorii ai acestora.

”Dorim să exprimăm sincera noastră recunoștință conducerii Moldindconbank pentru sprijinul acordat. În această perioadă dificilă,   asistența altruistă pentru sport este un fenomen rar, dar nobil”, a menționat președintele Federației Naționale de Karate Kyokushinkaican din Moldova, Traian Velicsar.

Contribuția Moldindconbank este un suport pentru tinerii discipoli ai Federației, o șansă pentru ei de a atinge obiectivele pe care și le-au propus în sport.

”Vrem să încurajăm copiii să-și valorfice talentul vocația, să vedem flacăra din ochii lor și să ne aducem contribuția la victoriile sportivilor. Le dorim succes celor care vor ieși pe tatami și îi așteptăm acasă cu medalii. Vreau să subliniez că Moldindconbank înseamnă nu doar produse și servicii bancare de calitate, dar și responsabilitate socială și ajutor real pentru societate. Moldindconbank este mereu alături”, a declarat vicepreședintele Moldindconbank, Dmytro Krepak.

Federația Națională de Karate Kyokushinkaican din Moldova reunește 11 cluburi în mai multe regiuni ale țării și peste 500 de discipoli.