Produsele de economisire ale Moldindconbank înseamnă siguranța banilor Dvs., dobânzi avantajoase și posibilitatea de a câștiga premii importante, inclusiv un automobil! De acest lucru s-au convins deja patru clienți ai băncii, care au deschis un depozit în perioada 1-31 august și automat au fost incluși în prima etapă a promoției ”Deschide depozit – câștigă automobil”.

Câștigătorii au fost desemnați prin tragere la sorți și s-au ales cu premii valoroase – trei aspiratoare-robot și un Smart TV:

  1. 1.  Nadejda Pascova – aspirator – robot;
  2. 2.  Anna Chistanova – aspirator – robot;
  3. 3.  Elena Plescan – aspirator – robot;
  4. 4.  Valentina Mosneaga – Smart TV.

Campania ”Deschide depozit – câștigă automobil” se desfășoară până la 20 decembrie 2022 și mai sunt patru etape cu alte premii importante, care vor fi oferite lunar. În total în perioada promoției vor fi acordate 15 aspiratoare robot și 5 Smart TV. Iar la final, un client al Moldindconbank va putea sărbători Revelionul cu un automobil nou Skoda Karoq Active la poartă.

Foarte important! Clienții care câștigă premii intermediare sunt, în continuare, eligibili și pentru premiul mare – automobil Skoda Karoq Active.

La promoție participă automat toate persoanele fizice care vor deschide un depozit la termen în lei, euro sau dolari SUA în perioada 1 august – 20 decembrie 2022, iar soldul depozitului la data extragerii premiilor va constitui minim 10 000 lei, iar pentru conturile în valută – minim 1 000 EUR sau 1 000 USD.

Și tu poți deveni posesorul unui Skoda Karoq Active! Pentru a intra în cursa premiilor vizitează cea mai apropiată sucursală a băncii și alege depozitul potrivit necesităților tale din oferta Moldindconbank:

  1. dobândă avantajoasă
  2. rată fixă pentru 12 luni
  3. zero comisioane de constituire și închidere al depozitului
  4. card bancar gratuit pentru primirea dobânzii.

 Mai multe informații și condițiile promoției sunt disponibile în Regulamentul oficial