Moldindconbank în continuare își bucură clienții cu cele mai avantajoase oferte, servicii de calitate și premii frumoase!

Alți patru participanți la promoția ”Deschide depozit – câștigă automobil” și-au primit deja cadourile pentru că au ales produsele de economisire ale băncii.

În cea de-a doua etapă a campaniei, au fost desemnați prin tragere la sorți deținătorii a trei aspiratoare-robot și a unui Smart TV. Aceștia sunt:

Constantin Bostan din Leova – aspirator

Andrei Botnarenco din Șoldănești – aspirator

Nadejda Grabarovscaia din Bălți – aspirator

Vera Buzian din Hâncești – SMART TV

Până în data de 20 decembrie vor fi mai încă trei etape ale promoției ”Deschide depozit – câștigă automobil” și la fiecare etapă vom oferi câte 3 aspiratoare-robot și câte un Smart TV.

Iar la final, va avea loc marea extragere și un client al Moldindconbank se va alege cu premiul principal – un automobil nou Skoda Karoq Active.

Clienții care câștigă premii intermediare sunt, în continuare, eligibili și pentru premiul mare – automobil Skoda Karoq Active.

Și tu poți deveni posesorul unui Skoda Karoq Active! Pentru a intra în cursa premiilor vizitează cea mai apropiată sucursală a băncii și alege depozitul potrivit necesităților tale din oferta Moldindconbank:

  1. dobândă avantajoasă
  2. rată fixă pentru 12 luni
  3. zero comisioane de constituire și închidere al depozitului
  4. card bancar gratuit pentru primirea dobânzii.

 Mai multe informații și condițiile promoției sunt disponibile în Regulamentul oficial.