Surprinde-i pe cei dragi cu cadouri inspirate! Până pe 31 decembrie 2020, alege orice produs de pe www.iwantoneofthose.com achită-l cu cardul Mastercard de la Moldindconbank şi primește 15% reducere.

Tot ce trebuie să faci este să introduci codul promoțional PRIVILEGE15 în timpul efectuării comenzii, iar reducerea se va aplica automat.   

 Important!

  • Codul promoțional poate fi utilizat în combinație cu alte promoții sau oferte, dacă nu este indicat altceva. Toate codurile promoționale (promoțiile) sunt supuse unei reduceri maxime echivalente cu 1£ (o lire sterline) la 1% (un procent) de reducere. De exemplu, un cod de reducere de 10% oferă o reducere maximă de 10£, un cod de reducere de 20% oferă o reducere maximă de 20£.
  • Ocazional și la discreția sa, IWOOT poate majora sau micșora valoarea nominală a reducerilor pentru promoțiile individuale.
  • TOATE voucherele cu codurile IWOOT nu se aplică la: LEGO, Playmobil, console de jocuri, electronice, iPad, toate «experience day», produse computerizate și de divertisment și articole individuale cu reducere.

Detaliile și condițiile de vânzare ale mărfurilor le puteți accesa aici: www.iwantoneofthose.com/help/terms-conditions.list


IWOOT – lider în comerțul online de cadouri, electronice, jucării, haine și elemente decorative. Fondat în anul 2000.  IWOOT este locul, unde poți găsi ceva deosebit. Dacă sunteți în căutarea a ceva unic, atunci sunteți pe calea cea dreaptă, pentru că aici veți găsi ”ANUME ACEL” cadou.