Învățătura este cheia succesului! Visa și Moldindconbank îți oferă acces la cele mai bune cursuri online, care te ajută să îți completezi cunoștințele, să te dezvolți pe plan profesional și personal.

Astăzi muncim online, facem cumpărături online și ne întâlnim online cu alți oameni. Studiile la distanță îți oferă numeroase avantaje și chiar dacă ai un program încărcat, toate informațiile sunt disponibile în câteva click-uri și poți învăța unde vrei și când vrei.

Alege cursurile dorite, achită cu cardul Visa de la Moldindconbank și profită de reduceri!

1.       -10% la un curs online de engleză la British Council

British Council este una dintre cele mai populare instituții academice globale din lume pentru persoanele care doresc să-și îmbunătățească abilitățile de limba engleză și să obțină o calificare internațională IELTS.

Oferta este valabilă până la 30 septembrie 2022. Pentru mai multe detalii accesează britishcouncil.org/visa

 2.       -10% la programele Coursera for Teams

Coursera este o platformă educațională care oferă cursuri online, certificări și programe de studii de la universități de top și companii globale.

Oferta este valabilă până la 30 septembrie 2022. Pentru mai multe detalii accesează coursera.org/business

3.       -25% reducere la toate cursurile Udemy

Udemy este o platformă de învățare online care își propune să facă educația accesibilă tuturor. Afaceri, tehnologii informaționale, design sau muzică – puteți alege dintre peste 155 de mii de cursuri, actualizate lunar pe platformă.

Oferta este valabilă până la 30 septembrie 2022. Pentru mai multe detalii accesează udemy.com  

4.       -15% la toate cursurile EdX

EdX este o platformă de cursuri interactive online, fondată în anul 2021 de MIT și Universitatea Harvard. EdX este o oportunitate de creștere profesională, obținere a unei diplome sau extindere a cunoștințelor la orice nivel.

Oferta este valabilă până la 30 septembrie 2022. Pentru mai multe detalii accesează edx.org

5.       -15% reducere la toate cursurile online de scurtă durată 2U GetSmarter

GetSmarter 2U este o platformă de cursuri online de scurtă durată de 6-8 săptămâni de la universități de top din lume. GetSmarter oferă programe care nu se concentrează doar pe diplome, ci și dezvoltă abilități moderne cheie, cum ar fi leadership și tehnologie.

Oferta este valabilă până la 30 septembrie 2022. Pentru mai multe detalii accesează  getsmarter.com